Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Breakfast, Lunch & Dinner

Tv-serie, 2019
Breakfast, Lunch & Dinner
Chef-kok David Chang is grenzeloos nieuwsgierig naar eten, cultuur en identiteit en gaat op reis met een vrolijk gezelschap van levenslustige beroemdheden.
De tv-serie Breakfast, Lunch & Dinner is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Seth Rogen, Chrissy Teigen, Lena Waithe en Kate McKinnon gaan met de bekroonde chef-kok en schrijver op reis. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Breakfast, Lunch & Dinner op IMDB

Score: 8 van de 10

Chang accompanied by a different celebrity guest exploring a single city, its culture and its cuisine. As the pair travels through each city, they will also uncover new and surprising things about themselves.

Acteurs in Breakfast, Lunch & Dinner

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Breakfast, Lunch & Dinner

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vasco Rossi: Il supervissuto
De meest geliefde rockster van Italië, Vasco Rossi, verleent ongekende toegang tot intieme details uit zijn persoonlijke leven en succesvolle carrière door de decennia heen.
Who Killed Jill Dando?
Herbeleef in deze diepgravende documentaire de schokkende moord in 1999 op de populaire tv-presentatrice Jill Dando, die deskundigen en het publiek blijft fascineren.
Wrestlers
In deze docuserie proberen de nieuwe eigenaren van een fameuze professionele worstelorganisatie en een groep opkomende sterren het verschil te maken buiten de ring.
Spy Ops
Agenten van de inlichtingendiensten van MI6 tot de CIA delen insiderverhalen over het spionagevak, Koude Oorlog-campagnes en staatsgrepen die zijn uitgevoerd door geheim agenten.
Las cintas de Rosa Peral
Deze documentaire over waargebeurde misdaad brengt Rosa Perals eerste interview uit de gevangenis sinds haar veroordeling voor de moord op haar partner met hulp van een ex-minnaar.