Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Breakfast, Lunch & Dinner

Tv-serie, 2019
Breakfast, Lunch & Dinner
Chef-kok David Chang is grenzeloos nieuwsgierig naar eten, cultuur en identiteit en gaat op reis met een vrolijk gezelschap van levenslustige beroemdheden.
De tv-serie Breakfast, Lunch & Dinner is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Seth Rogen, Chrissy Teigen, Lena Waithe en Kate McKinnon gaan met de bekroonde chef-kok en schrijver op reis. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Breakfast, Lunch & Dinner op IMDB

Score: 8 van de 10

Chang accompanied by a different celebrity guest exploring a single city, its culture and its cuisine. As the pair travels through each city, they will also uncover new and surprising things about themselves.

Acteurs in Breakfast, Lunch & Dinner

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Breakfast, Lunch & Dinner

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Le Masque
Aan de hand van interviews met zijn handlangers en slachtoffers wordt onderzocht hoe een meesteroplichter de Franse elite miljoenen euro's afhandig maakte.
Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Take Your Pills: Xanax
Wat een geneesmiddel is voor sommigen, is een vloek voor anderen. In deze onthullende documentaire worden vaak voorgeschreven angstremmers onderzocht door patiënten en experts.
Romesh Ranganathan: The Cynic
In zijn geboortestad Crawley in Engeland vertelt Romesh Ranganathan over veganisme en zijn kinderen. Ook licht hij alvast een tipje van de sluier van zijn comedyspecial op.