Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Breaking Bad

Tv-serie, 2013, 12.889.927 beoordelingen
Breaking Bad
Een terminaal zieke scheikundeleraar probeert samen met een oud-leerling de toekomst van zijn gezin veilig te stellen door de productie en verkoop van crystal meth.
De tv-serie Breaking Bad is uitgebracht in 2013. 'Breaking Bad' won in totaal 16 Emmy Awards, waaronder vier Emmy's voor Beste acteur voor ster Bryan Cranston. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Breaking Bad is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Breaking Bad op Moviemeter

Score: 1,69 van de 5

Op miraculeuze wijze worden de Bears kampioen in de Little League en mogen ze een vriendschappelijke wedstrijd spelen tegen de Toros in het Astrodome in Houston. Kelly Leak, de sterspeelster van de Bears, besluit op het laatste nippertje om toch aan de wedstrijd mee te doen en krijgt bovendien de kans om het goed te maken met haar vader die al jaren in Houston woont.

Breaking Bad op IMDB

Score: 10 van de 10

A chemistry teacher diagnosed with a terminal lung cancer, teams up with his former student, Jesse Pinkman, to cook and sell crystal meth.

Acteurs in Breaking Bad

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Engels

Meer zoals Breaking Bad

Dexter

Dexter

(2013)

Prison Break

Prison Break

(2008)

Homeland

Homeland

(2019)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sex Education
Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.
Bad Blood
Dit grootse, waargebeurde misdaaddrama volgt de leden van de familie Rizzuto, die met hun handlangers decennialang regeerden over de georganiseerde misdaad in Montreal.
The Kominsky Method
Acteercoach Sandy Kominsky en zijn beste vriend Norman Newlander maken elkaar aan het lachen terwijl ze leren omgaan met de ups en downs van het ouder worden.
Knightfall
Vijftien jaar nadat de kruistochten op een nederlaag uitliepen, wordt een ervaren ridder meester van de Parijse tempel van zijn orde en ontdekt hij een schokkend geheim.
Narcos: Mexico
Volg het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80 in dit waargebeurde, nieuwe Narcos-verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.