Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Brews Brothers

Tv-serie, 2020
Brews Brothers
Twee rivaliserende broers moeten samenwerken om hun brouwerij in bedrijf te houden, maar zetten met hun capriolen de zaak continu op stelten.
De tv-serie Brews Brothers is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Brews Brothers is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Brews Brothers op IMDB

Score: 4,5 van de 10

Two rival brothers must work together to keep their brewery in business, but shenanigans keep foaming up their company with chaos.

Acteurs in Brews Brothers

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Brews Brothers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Deepa & Anoop
Een vrolijk meisje zorgt samen met haar van kleur veranderende olifant voor muziek, plezier en kattenkwaad in Mango Manor, het hotel van haar Indiase familie.
Instant Dream Home
Een team van snelle verbouwers neemt grote risico's en maakt nauwgezette plannen om gezinswoningen in slechts 12 uur volledig te transformeren.
I Just Killed My Dad
Anthony Templet schoot zijn vader dood en heeft dat nooit ontkend. De reden waarom is een ingewikkelde vraag met grote implicaties die verder reiken dan een enkel gezin.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.