Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Brick Mansions

Film, 2014, 90 minuten, 149.491 beoordelingen
Brick Mansions
Een agent infiltreert een onbewoonbaar verklaarde, gemilitariseerde wijk in Detroit om zijn vaders dood te wreken en de moordenaar en een drugsbaron te arresteren.
De film Brick Mansions is uitgebracht in 2014 en duurt 90 minuten. Undercoveragent Paul Walker ligt in de clinch met misdaadbaas RZA in deze actiefilm, een remake van 'District B13'. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Brick Mansions op Moviemeter

In de criminele onderwereld van Detroit worden de straten overspoeld met geweld en drugs en de corruptie beïnvloedt de levens van velen. Voor Lino (David Belle) is elke dag een strijd voor een eerlijk leven. Maar wanneer een drugsbaron zijn vriendin ontvoert, leidt dat tot de samenwerking met Damien Collier (Paul Walker), een undercover agent die de betrokkenheid van de drugsbaron in iets veel ergers onderzoekt - een plan om de hele stad te verwoesten.

Brick Mansions op IMDB

Score: 6 van de 10

An undercover Detroit cop navigates a dangerous neighborhood that's surrounded by a containment wall with the help of an ex-con in order to bring down a crime lord and his plot to devastate the entire city.

Trailer

Acteurs in Brick Mansions

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands

Meer zoals Brick Mansions

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
Appleseed: Alpha
Een jonge soldaat en haar cyborgpartner proberen te overleven in het postapocalyptische New York en gaan op zoek naar de legendarische stad Olympus.
Òlòtūré: The Journey
Een jonge journalist werkt undercover als sekswerker in Nigeria. Ze wil corruptie aan het licht brengen en vecht voor haar leven terwijl ze een weg naar Europa zoekt.
Supacell
Als vijf gewone inwoners van Zuid-Londen ontdekken dat ze over buitengewone krachten beschikken, moet één man ze samenbrengen om zijn geliefde te redden.
Silent Night
Gewond en zonder stem, begint een vader wiens zoon op kerstavond is gedood door een verdwaalde kogel een dodelijke wraakactie tegen de betrokkenen.