Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bridgerton

Tv-serie, 2020
Bridgerton
Acht hechte broers en zussen van de familie Bridgerton zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. Geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.
De tv-serie Bridgerton is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Voor een Emmy genomineerd drama van Shonda Rhimes ('Grey's Anatomy'), gebaseerd op Julia Quinns succesvolle romanserie. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Bridgerton is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartstochtelijk, Geestig, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Bridgerton

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiobeschrijving;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Aud
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Bridgerton

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.
Wrestlers
In deze docuserie proberen de nieuwe eigenaren van een fameuze professionele worstelorganisatie en een groep opkomende sterren het verschil te maken buiten de ring.