Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bridgerton

Tv-serie, 2020
Bridgerton
Acht hechte broers en zussen van de familie Bridgerton zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. Geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.
De tv-serie Bridgerton is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Voor een Emmy genomineerd drama van Shonda Rhimes ('Grey's Anatomy'), gebaseerd op Julia Quinns succesvolle romanserie. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Bridgerton is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartstochtelijk, Geestig, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Bridgerton

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiobeschrijving;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Aud
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Bridgerton

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
AMERICA'S SWEETHEARTS: Dallas Cowboys Cheerleaders
Volg de Dallas Cowboys Cheerleaders van audities tot trainingskamp en tijdens het NFL-seizoen terwijl ze hun dromen najagen om een felbegeerde plek in het team te krijgen.
Doctor Climax
Thailand, begin jaren 1970. Een dermatoloog ontketent onverwacht een massale seksuele bewustwording als Doctor Climax, een krantencolumnist die geen taboe uit de weg gaat.