Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Brightburn

Film, 2019, 90 minuten
Brightburn
Liefdevolle ouders die jaren geleden een kind adopteerden dat in een ruimteschip uit de hemel viel, realiseren zich dat hij kwaadaardig wordt -- en superkrachten heeft.
De film Brightburn is uitgebracht in 2019 en duurt 90 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Brightburn op IMDB

Score: 6,1 van de 10

What if a child from another world crash-landed on Earth, but instead of becoming a hero to mankind, he proved to be something far more sinister?

Acteurs in Brightburn

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Brightburn

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Code 8
In een stad waar mensen met superkrachten worden buitengesloten, wil een eerlijke dagloner zijn verboden vaardigheden gebruiken om zijn zieke moeder te redden.
Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll
Een eenzaam meisje op een kostschool voor meisjes wordt door Violet onder haar vleugels genomen en leeft op door metalen handen en hartverwarmende brieven.
Sol Levante
Een jonge krijger en haar familie zoeken naar de geheime plek waar wensen zouden worden vervuld. Hopelijk jagen ze geen oude bewakers en geesten tegen zich in het harnas.
La marca del demonio
Twee zussen openen een eeuwenoud boek, waardoor er duistere krachten vrijkomen. Een bezeten priester die met zijn eigen demonen worstelt, is hun enige redding.