Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Brij Mohan Amar Rahe

Film, 2018, 100 minuten
Brij Mohan Amar Rahe
Brij Mohan zette zijn dood in scène om te ontsnappen aan zijn saaie leven. Alles leek goed te gaan, tot hij ter dood werd veroordeeld voor de moord op hemzelf.
De film Brij Mohan Amar Rahe is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 100 minuten. Arjun Mathur speelt Brij. Hij is ook te zien in de serie Indian Summers als de gewelddadige nationalist Naresh Banerjee. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Offbeat, Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Brij Mohan Amar Rahe op IMDB

Score: 7,1 van de 10

A man fakes his own death. Unfortunately for him, starting a new life with a new identity will only bring him more problems.

Trailer

Acteurs in Brij Mohan Amar Rahe

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi - Audiodescriptie;Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Brij Mohan Amar Rahe

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Stay Tuned!
Ze is de meest onwaarschijnlijke persoon ooit om verslaggever te worden. Maar met haar excentrieke gedrag houdt ze iedereen scherp.
Amy Schumer Growing
Amy Schumer vertelt over haar nieuwe huwelijk, persoonlijke groei, het maken van een baby en het slechte advies van haar moeder in deze eerlijke en rauwe special.
Edoardo Ferrario: Temi caldi
De Italiaanse comedian Edoardo Ferrario bespreekt het leven als dertiger en onderzoekt de eigenaardigheden van wereldreizen, social media en liefhebbers van speciaalbier.
Turn Up Charlie
Een aan lager wal geraakte dj wil zijn muzikale carrière nieuw leven inblazen terwijl hij werkt als nanny voor de elfjarige dochter van zijn beroemde beste vriend.
Chief Daddy
Als een rijke patriarch onverwachts overlijdt, openen zijn op geld beluste familie, vrienden en werknemers allemaal de jacht op zijn miljardenfortuin.