Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Brij Mohan Amar Rahe

Film, 2018, 100 minuten
Brij Mohan Amar Rahe
Brij Mohan zette zijn dood in scène om te ontsnappen aan zijn saaie leven. Alles leek goed te gaan, tot hij ter dood werd veroordeeld voor de moord op hemzelf.
De film Brij Mohan Amar Rahe is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 100 minuten. Arjun Mathur speelt Brij. Hij is ook te zien in de serie Indian Summers als de gewelddadige nationalist Naresh Banerjee. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Offbeat, Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Brij Mohan Amar Rahe op IMDB

Score: 7,1 van de 10

A man fakes his own death. Unfortunately for him, starting a new life with a new identity will only bring him more problems.

Trailer

Acteurs in Brij Mohan Amar Rahe

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi - Audiodescriptie;Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Brij Mohan Amar Rahe

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.