Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bring It On Again

Film, 2004, 90 minuten, 366.530 beoordelingen
Bring It On Again
Als deze meisjes worden geweigerd door het cheerleadingteam vormen ze er zelf een in deze amusante sequel van de originele hit.
Deze film is Inspirerend

Bring It On Again op Moviemeter

Eerstejaarsstudent Whittier droomt van een plekje in het cheerleadersteam van Tina. Whittier maakt indruk tijdens de audities en wordt aangenomen. Maar Tina vraagt wel erg veel van haar; ze mag zelfs haar vriendje niet meer zien. Whittier stapt uit het cheerleadersteam en richt samen met haar beste vriendin een eigen team op.

Bring It On Again op IMDB

When new students can't get onto their college cheerleading team, they form their own squad and prepare for a cheer off.

Acteurs in Bring It On Again

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Spaans;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Bring It On Again

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

D.L. Hughley: Contrarian
D.L. Hughley grapt over gevoelige politieke onderwerpen, schandalen rond beroemdheden, zijn strenge moeder en nog veel meer tijdens een stand-upshow in Philadelphia.
Norm Macdonald Has a Show
Comedian Norm Macdonald ontvangt zijn beroemde vrienden voor spontane gesprekken die over grappige en serieuze onderwerpen gaan en vaak een onverwachte wending krijgen.
The Land of Steady Habits
Nadat Anders zijn vrouw en baan heeft verlaten, begint hij aan een onhandige, hartverscheurende zoektocht om weer geluk in zijn verscheurde leven te vinden.
Bella Donna's
Drie vrouwen willen hun avontuurlijke vriendin herdenken door haar bucketlist te voltooien, en dat betekent ook het vinden van ware liefde.
Daniel Sloss: Live Shows
Comedian Daniel Sloss staat klaar met zijn zwarte humor en maakt zowel zeer intieme als heerlijk grove grappen over duistere onderwerpen.