Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bring It On Again

Film, 2004, 90 minuten, 366.530 beoordelingen
Bring It On Again
Als deze meisjes worden geweigerd door het cheerleadingteam vormen ze er zelf een in deze amusante sequel van de originele hit.
Deze film is Inspirerend

Bring It On Again op Moviemeter

Eerstejaarsstudent Whittier droomt van een plekje in het cheerleadersteam van Tina. Whittier maakt indruk tijdens de audities en wordt aangenomen. Maar Tina vraagt wel erg veel van haar; ze mag zelfs haar vriendje niet meer zien. Whittier stapt uit het cheerleadersteam en richt samen met haar beste vriendin een eigen team op.

Bring It On Again op IMDB

When new students can't get onto their college cheerleading team, they form their own squad and prepare for a cheer off.

Acteurs in Bring It On Again

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Spaans;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Bring It On Again

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fun Size
Als de pittige tiener Wren haar vreemde broertje kwijtraakt tijdens Halloween, gaat ze samen met haar beste vrienden op pad om hem te vinden tijdens een doldwaze nacht.
Up in Smoke
Aan deze film is niets normaal. Maar het is hoe dan ook een trip: Cheech en Chong maken hun filmdebuut in deze onstuimige rock ‘n’ roll-comedy.
Going for Gold
Een Amerikaanse tiener verhuist naar Australië. Ze haalt haar nieuwe vriendinnen over om een cheerleaderteam te vormen en het op te nemen tegen hun grootste rivalen.
Dinner for Schmucks
De gastheer van een etentje vraagt zijn vrienden om de grootste loser mee te nemen die ze kunnen vinden. Maar de ultieme schlemiel draait de rollen om.
Old School
Wat staat je te doen wanneer je na een lange reis eerder thuiskomt dan verwacht en je vriendin in bed aantreft in een kamer vol spiernaakte vreemdelingen?