Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bring It On Again

Film, 2004, 90 minuten, 366.530 beoordelingen
Bring It On Again
Als deze meisjes worden geweigerd door het cheerleadingteam vormen ze er zelf een in deze amusante sequel van de originele hit.
De film Bring It On Again is uitgebracht in 2004 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bring It On Again op Moviemeter

Eerstejaarsstudent Whittier droomt van een plekje in het cheerleadersteam van Tina. Whittier maakt indruk tijdens de audities en wordt aangenomen. Maar Tina vraagt wel erg veel van haar; ze mag zelfs haar vriendje niet meer zien. Whittier stapt uit het cheerleadersteam en richt samen met haar beste vriendin een eigen team op.

Bring It On Again op IMDB

Score: 4 van de 10

When new students can't get onto their college cheerleading team, they form their own squad and prepare for a cheer off.

Acteurs in Bring It On Again

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Spaans;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Bring It On Again

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Breaker Upperers
Voor de juiste prijs maken beste vriendinnen Jen en Mel een einde aan elke romance. Maar als een van hen haar geweten voelt knagen, dreigt dit hun vriendschap te verstoren.
Larry Charles' Dangerous World of Comedy
De legendarische comedyschrijver en regisseur Larry Charles reist de wereld rond op zoek naar humor op de meest ongebruikelijke, onverwachte en gevaarlijke plaatsen.
Yucatán
Twee rivaliserende oplichters proberen op creatieve en meedogenloze wijze een vaderlijke loterijwinnaar op te lichten op een cruise van Spanje naar Mexico.
You're Everything To Me
Als een oude vlam met hun baby op zijn stoep staat, moet een losbollige onvolwassen man de vaderrol op zich nemen en een sprookjeswereld creëren voor zijn dochter.
Fissa
In deze knipoog naar Project X hebben Max en Yous de hulp van de nerd Ruben nodig om hun eindexamen te halen. In ruil daarvoor helpen zij hem met een onvergetelijk feest.