Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bring It On Again

Film, 2004, 90 minuten, 366.530 beoordelingen
Bring It On Again
Als deze meisjes worden geweigerd door het cheerleadingteam vormen ze er zelf een in deze amusante sequel van de originele hit.
Deze film is Inspirerend

Bring It On Again op Moviemeter

Eerstejaarsstudent Whittier droomt van een plekje in het cheerleadersteam van Tina. Whittier maakt indruk tijdens de audities en wordt aangenomen. Maar Tina vraagt wel erg veel van haar; ze mag zelfs haar vriendje niet meer zien. Whittier stapt uit het cheerleadersteam en richt samen met haar beste vriendin een eigen team op.

Bring It On Again op IMDB

When new students can't get onto their college cheerleading team, they form their own squad and prepare for a cheer off.

Acteurs in Bring It On Again

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Spaans;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Bring It On Again

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Prince of Peoria
Een luchthartige prins die het leven als gewone tiener wil ervaren, verlaat zijn koninkrijk en gaat incognito bij een alleenstaande moeder en haar leergierige zoon wonen.
La tribu
Een directeur die viral gaat, verliest zijn reputatie en zijn geheugen. Hij bouwt een nieuw leven op met zijn biologische moeder en haar dansgroep voor mondige dames.
Puppy Star Kerstmis
Nieuwe Pup Stars ontdekken dat een rivaliserend team Kerstmis wil verpesten. Nadat ze op de Noordpool terecht zijn gekomen, proberen ze de feestdagen te redden.
The Christmas Chronicles
Nadat een broer en een zus per ongeluk de slee van de Kerstman laten crashen, halen ze een nacht door om kerstmis te redden met een Kerstman die zegt waar het op staat.
Trevor Noah: Son of Patricia
Daily Show-presentator Trevor Noah praat in deze comedyspecial over taco's, ontsnapte slangen, kamperen, racisme-immuniteit en lessen die zijn moeder hem heeft geleerd.