Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bring It On: All or Nothing

Film, 2006, 98 minuten, 666.610 beoordelingen
Bring It On: All or Nothing
Cheerleader Britney wil dat haar team zich plaatst voor Rihanna's video maar als haar plan mislukt, moet ze snel te werk gaan om het recht te zetten.
De film Bring It On: All or Nothing is uitgebracht in 2006 en duurt 98 minuten. Nashville-ster Hayden Panettiere speelt een cheerleader, en zangeres Rihanna staat haar bij. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bring It On: All or Nothing op Moviemeter

Britney Allen (Hayden Panettiere) is de teamleider van het cheerleader team op de hoog aangeschreven Pacific Vista High School. Wanneer zij te horen krijgt dat er een auditie komt om in een programma van zangeres Rihanna op te treden schrijft ze haar team in. Echter, haar vader krijgt een nieuwe baan en ze verhuizen naar L.A. waar Britney naar de multi-etnische Crenshaw High School moet gaan. Hier is het nog niet zo makkelijk haar cheerleader-carrière opnieuw op te pikken.

Bring It On: All or Nothing op IMDB

Score: 6 van de 10

A transfer student to a rough high school tries joining the cheer-leading squad and she not only faces off against the head cheerleader, but against her former school in preparation for a cheer-off competition.

Trailer

Acteurs in Bring It On: All or Nothing

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Bring It On: All or Nothing

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

It's Bruno!
Een in Brooklyn geboren en getogen man vult zijn dagen met de verzorging van zijn lieve hond Bruno en ziet erop toe dat de buren zijn keffertje met respect behandelen.
Saverio Raimondo: Il Satiro Parlante
De Italiaanse satirische comedian Saverio Raimondo onthaalt een Milanees publiek op verhalen over gedrag op internet, gênant letsel en zenuwslopende vluchten.
Abyss
Na een onverwacht overlijden in afzonderlijke incidenten, ontdekken Cha Min en Go Se-yeon dat ze weer tot leven zijn gekomen in nieuwe lichamen die ze niet herkennen.
Ronald Goedemondt - Geen Sprake Van
Stand-upkomiek Ronald Goedemondt zet zijn dagelijkse ervaring als man van in de veertig om in scherpzinnige humor over het vaderschap en ouder worden.
Rene van Meurs - Even Goede Vrienden
Van lunch in het koninklijk paleis tot medische onderzoeken, komiek René van Meurs laat de momenten de revue passeren dat hij aan zichzelf twijfelde - én zichzelf vond.