Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bring It On: All or Nothing

Film, 2006, 98 minuten, 666.610 beoordelingen
Bring It On: All or Nothing
Cheerleader Britney wil dat haar team zich plaatst voor Rihanna's video maar als haar plan mislukt, moet ze snel te werk gaan om het recht te zetten.
De film Bring It On: All or Nothing is uitgebracht in 2006 en duurt 98 minuten. Nashville-ster Hayden Panettiere speelt een cheerleader, en zangeres Rihanna staat haar bij. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bring It On: All or Nothing op Moviemeter

Britney Allen (Hayden Panettiere) is de teamleider van het cheerleader team op de hoog aangeschreven Pacific Vista High School. Wanneer zij te horen krijgt dat er een auditie komt om in een programma van zangeres Rihanna op te treden schrijft ze haar team in. Echter, haar vader krijgt een nieuwe baan en ze verhuizen naar L.A. waar Britney naar de multi-etnische Crenshaw High School moet gaan. Hier is het nog niet zo makkelijk haar cheerleader-carrière opnieuw op te pikken.

Bring It On: All or Nothing op IMDB

Score: 6 van de 10

A transfer student to a rough high school tries joining the cheer-leading squad and she not only faces off against the head cheerleader, but against her former school in preparation for a cheer-off competition.

Trailer

Acteurs in Bring It On: All or Nothing

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Bring It On: All or Nothing

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Breaker Upperers
Voor de juiste prijs maken beste vriendinnen Jen en Mel een einde aan elke romance. Maar als een van hen haar geweten voelt knagen, dreigt dit hun vriendschap te verstoren.
Larry Charles' Dangerous World of Comedy
De legendarische comedyschrijver en regisseur Larry Charles reist de wereld rond op zoek naar humor op de meest ongebruikelijke, onverwachte en gevaarlijke plaatsen.
Yucatán
Twee rivaliserende oplichters proberen op creatieve en meedogenloze wijze een vaderlijke loterijwinnaar op te lichten op een cruise van Spanje naar Mexico.
You're Everything To Me
Als een oude vlam met hun baby op zijn stoep staat, moet een losbollige onvolwassen man de vaderrol op zich nemen en een sprookjeswereld creëren voor zijn dochter.
Fissa
In deze knipoog naar Project X hebben Max en Yous de hulp van de nerd Ruben nodig om hun eindexamen te halen. In ruil daarvoor helpen zij hem met een onvergetelijk feest.