Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bring It On: In It to Win It

Film, 2007, 90 minuten, 190.915 beoordelingen
Bring It On: In It to Win It
Carson wil ervoor zorgen dat haar team wint en gaat het gevecht aan met haar rivale wanneer ze allebei achter dezelfde jongen aan zitten.
De film Bring It On: In It to Win It is uitgebracht in 2007 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bring It On: In It to Win It op Moviemeter

Carson (Ashley Benson) is de aanvoerder van de West High Sharks, een cheerleadersgroep. Wanneer Carson voor een jongen valt van de tegenpartij, een lid van de East High Jets, brengt dit grote spanningen met zich mee. Brooke (Cassie Scerbo) is de aanvoerder van de East High Jets en wil een persoonlijke confrontatie met Carson. Dit loopt uit de hand en beide teams zijn gediskwalificeerd. Nu beide teams niet meer met de kampioenschappen mee mogen doen valt er nog maar één ding te doen: samenwerken.

Bring It On: In It to Win It op IMDB

Score: 5 van de 10

Southern California high school senior Carson arrives at the all-important "Cheer Camp Nationals" determined to lead her squad, the West High Sharks, to victory. But chic New Yorker Brooke ...

Trailer

Acteurs in Bring It On: In It to Win It

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Bring It On: In It to Win It

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Stay Tuned!
Ze is de meest onwaarschijnlijke persoon ooit om verslaggever te worden. Maar met haar excentrieke gedrag houdt ze iedereen scherp.
Amy Schumer Growing
Amy Schumer vertelt over haar nieuwe huwelijk, persoonlijke groei, het maken van een baby en het slechte advies van haar moeder in deze eerlijke en rauwe special.
Edoardo Ferrario: Temi caldi
De Italiaanse comedian Edoardo Ferrario bespreekt het leven als dertiger en onderzoekt de eigenaardigheden van wereldreizen, social media en liefhebbers van speciaalbier.
Turn Up Charlie
Een aan lager wal geraakte dj wil zijn muzikale carrière nieuw leven inblazen terwijl hij werkt als nanny voor de elfjarige dochter van zijn beroemde beste vriend.
Chief Daddy
Als een rijke patriarch onverwachts overlijdt, openen zijn op geld beluste familie, vrienden en werknemers allemaal de jacht op zijn miljardenfortuin.