Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bron

The Bridge
Tv-serie, 2015, 246.147 beoordelingen
Bron
Als er een lijk gevonden wordt op de brug tussen Denemarken en Zweden, gaan Deense en Zweedse detectives op zoek naar de dader.
De tv-serie Bron is uitgebracht in 2015. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Spannend, Meeslepend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bron op Moviemeter

Kou Ichinomiya komt uit een rijke familie en is de eigenaar van een beroemd groot bedrijf. Van jongs af aan is hem geleerd nooit iemand iets schuldig te hoeven zijn. Hierdoor heeft hij wat dit betreft een obsessie aangekweekt gekregen. Hij wil nooit bij iemand in het krijt staan en als dit wel het geval is krijgt hij meteen last van astma-aanvallen. Op een dag valt hij in de Arakawa rivier en wordt hij gered door zwerfster Nino. Hij voelt zich in schuld bij haar en vraagt hoe hij haar terug kan betalen. Nino wil echter alleen dat hij van haar houdt. Ten einde raad besluit Kou samen met haar en de andere thuislozen onder de Arakawa brug te gaan wonen.

Bron op IMDB

Score: 9 van de 10

When a body is found on the bridge between Denmark and Sweden, right on the border, Danish inspector Martin Rohde and Swedish Saga Norén have to share jurisdiction and work together to find the killer.

Acteurs in Bron

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Bron

Wallander

Wallander

(2015)

Downton Abbey

Downton Abbey

(2015)

Lilyhammer

Lilyhammer

(2014)

The Killing

The Killing

(2021)

Fargo

Fargo

(2017)

Dicte

Dicte

(2016)

Arne Dahl

Arne Dahl

(2012)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Top of the Lake
Rechercheur Robin Griffin doet onderzoek naar de zelfmoordpoging van een jong meisje in Nieuw-Zeeland en de moord op een vrouw die gevonden werd op Bondi Beach in Sydney.
The Fall
Een hoofdinspecteur vecht tegen haar eigen persoonlijke demonen terwijl ze een seriemoordenaar probeert te ontmaskeren die zich voordoet als familieman.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.
Hjørdis
Deze miniserie en spin-off van 'Rita' gaat over de lerares Hjørdis die een toneelstuk over pesten op touw zet met een groep moeilijke en verlegen leerlingen.