Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bros Before Hos

Bros before Hos
Film, 2013, 84 minuten
Bros Before Hos
Het huwelijk van de ouders van twee feestende stiefbroers was rampzalig. Daarom willen ze nooit een relatie, tot ze beiden voor hetzelfde meisje vallen.
De film Bros Before Hos is uitgebracht in 2013 en duurt 84 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bros Before Hos op Moviemeter

Score: 2,87 van de 5

Blowen, zuipen en zoveel mogelijk chicks regelen. Dat is het leven van videotheekmedewerker Max (Tim Haars) en zijn geadopteerde broer Jules (Daniël Arends), tevens beste vriend. Samen hebben ze een pact: ze willen nooit een relatie want dat is te veel gezeik. Zij leven het leven waar elke man van droomt, totdat ze allebei verliefd worden op Anna (Sylvia Hoeks).

Bros Before Hos op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Because of a bad marriage of their parents, two brothers Jules (Daniel Arends) and Max (Tim Haars) made a pact never to get into a relationship with a woman. Therefore, they live a party-life in which they sleep with a different girl every day. However this changes when Jules starts to date Anna (Sylvia Hoeks) and Max falls in love with her. Can their bromance overcome this love triangle. Although the makers of this movie claim this movie is a romcom, it still has the same adolescent humour we are accustomed to with Steffen en Flip.

Acteurs in Bros Before Hos

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Bros Before Hos

Gamer

Gamer

(2009)

Arrow

Arrow

(2019)

Costa!

Costa!

(2001)

Renesse

Renesse

(2016)

Sneekweek

Sneekweek

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.