Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Brown Nation

Tv-serie, 2016
Brown Nation
Een Amerikaanse Indiaan woont samen met zijn artistieke vrouw en twistzieke schoonvader. Met moeite weet hij om te gaan met zijn huishouden en een noodlijdend bedrijf.
De tv-serie Brown Nation is uitgebracht in 2016. Geschikt voor alle leeftijden. Brown Nation is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Brown Nation op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Hasmukh operates a small IT Consulting company "Shree Ganesh Computers Limited Inc" in Queens, NY. Staffed by a disinterested and lazy cast of characters, his business flounders. His home life is not much better. His wife Dimple, a frustrated and jobless artist, complains constantly about not having enough time to explore her creativity because of the demands of taking care of her dog, Bobby. Hasmukh tries desperately to balance his work and family, but neither seem to have his best interest at heart.

Acteurs in Brown Nation

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Brown Nation

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.