Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Brown Nation

Tv-serie, 2016
Brown Nation
Een Amerikaanse Indiaan woont samen met zijn artistieke vrouw en twistzieke schoonvader. Met moeite weet hij om te gaan met zijn huishouden en een noodlijdend bedrijf.
De tv-serie Brown Nation is uitgebracht in 2016. Geschikt voor alle leeftijden.Brown Nation is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Brown Nation op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Hasmukh operates a small IT Consulting company "Shree Ganesh Computers Limited Inc" in Queens, NY. Staffed by a disinterested and lazy cast of characters, his business flounders. His home life is not much better. His wife Dimple, a frustrated and jobless artist, complains constantly about not having enough time to explore her creativity because of the demands of taking care of her dog, Bobby. Hasmukh tries desperately to balance his work and family, but neither seem to have his best interest at heart.

Acteurs in Brown Nation

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Brown Nation

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Familie Claus 3
Als de bezorging van de pakjes misgaat en opa Noël in de problemen komt, moeten broer en zus Jules en Noor samen Kerstmis zien te redden. Zal het ze lukken?
L’ home que ho volia veure tot
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.