Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bruna Louise: Demolição

Bruna Louise: Demolition
Film, 2022, 65 minuten
Bruna Louise: Demolição
Comedian Bruna Louise heeft een tijdje in de datingmolen doorgebracht en heeft inmiddels de kunst van vreselijk relaties onder de knie: ze verandert ze in hilarische grappen.
De film Bruna Louise: Demolição is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 65 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Bruna Louise: Demolição is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Portugees (Brazilië) - Audiodescriptie;Portugees (Brazilië) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portugees (Brazilië)

Meer zoals Bruna Louise: Demolição

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
Ricardo Quevedo: Mañana será peor
Comedian Ricardo Quevedo onderzoekt absurde situaties waarin ons geduld op de proef wordt gesteld, van verkeersagressie tot ruziënde stellen tijdens de pandemie.
Big Tree City
Een team dierenhelden met speciale vaardigheden en snelle voertuigen werkt samen om Big Tree City veilig te houden en de lastigste problemen van de stad op te lossen.
Uncoupled
Een makelaar in New York is stomverbaasd als zijn vaste vriend hem verlaat. Nu zal hij opnieuw moeten beginnen en als veertiger weer moeten gaan daten.
Barba, Cabelo e Bigode
Een toegewijde zoon steekt de handen uit de mouwen en ontpopt zich tot de coolste kapper van de buurt als de kapsalon van zijn moeder failliet dreigt te gaan.