Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bruno and Boots: The Wizzle War

Film, 2017, 90 minuten
Bruno and Boots: The Wizzle War
De leerlingen van naast elkaar gelegen scholen hebben genoeg van rare kledingvoorschriften en maffe straffen en binden de strijd aan met de nieuwe, autoritaire leiding.
De film Bruno and Boots: The Wizzle War is uitgebracht in 2017 en duurt 90 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bruno and Boots: The Wizzle War op IMDB

Score: 7,3 van de 10

A new teaching system arrives at the hall and the boys hate it and and try to get rid of it in secret. Bruno's plans never turn out the way they planned so guess who had another plan. The system only holds double digits so once you reach a certain amount something. The boys can't figure it out until later in the movie but Bruno finds out what happens.

Acteurs in Bruno and Boots: The Wizzle War

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.
Our Universe
Volg het wonderbaarlijke, miljarden jaren oude verhaal van ons universum en de onlosmakelijke band met het leven op aarde in deze meeslepende documentaireserie.
Run for the Money
In een race tegen de klok proberen beroemde deelnemers wanhopig de in het zwart geklede Jagers te slim af te zijn en kans te maken op een steeds hogere geldprijs.
Jurassic World Kamp Krijtastisch: Het verborgen avontuur
Na een grote storm is voedsel schaars en zijn er overal hongerige dino's. Het is aan jou om de Camp Fam te helpen overleven in deze spannende interactieve special.