Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Budapest

Film, 2018, 103 minuten
Budapest
Twee beste vrienden zetten hun carrière en huwelijk op het spel wanneer ze een bedrijfje beginnen dat buitensporige vrijgezellenfeesten in Hongarije organiseert.
De film Budapest is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 103 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Budapest op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Two best friends stuck in boring jobs become bachelor party planners in Budapest.

Acteurs in Budapest

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel];Duits;Spaans (Spanje);Engels;Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Frans;Spaans (Spanje);Engels;Nederlands

Meer zoals Budapest

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

10 Minutes Gone
Een brandkastkraker met geheugenverlies moet de stappen van een gesaboteerde bankoverval zien te achterhalen voordat een misdaadbaas zijn sporen – voorgoed – wist.
The Intruder
Een echtpaar betrekt hun droomhuis in Napa Valley. Dan pas beseft het stel dat de zonderlinge verkoper van het huis niet echt van plan is om te vertrekken.
Men in Black: International
Als van gedaante veranderende buitenaardse wezens de aarde bedreigen, gaan twee MIB-agenten op een missie om de wereld en hun eigen organisatie te redden.
Crash Landing on You
Een Zuid-Koreaanse erfgename komt door een ongelukje tijdens het paragliden terecht in Noord-Korea -- en in het leven van een legerofficier die haar helpt onderduiken.
Babies
Van aanleg tot opvoeding. Een docuserie over baanbrekende wetenschap die laat zien hoe baby's tijdens hun eerste jaar het leven ontdekken.