Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Buddi

Tv-serie, 2020
Buddi
De Buddi's stuiteren, draaien en glijden al giechelend door hun magische wereld. Ze leren nieuwe dingen en delen de vreugde van vriendschap.
De tv-serie Buddi is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor alle leeftijden Deze tv-serie is Feelgood, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Buddi

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Buddi

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

SterrenStraal
Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!
Spirit - Samen vrij: De paardenacademie
Er begint een nieuw hoofdstuk voor Lucky en haar vrienden als ze Miradero achter zich laten. Ze gaan wonen en leren in de prestigieuze Palomino Bluffs Paardrij-academie.
Kleine Bheem: Kleurenfestival
Van bijzondere toneelvoorstellingen tot het strooien van kleurpoeder met vrienden, beleef het speciale Holi-lentefestival met baby Bheem.
DC Super Hero Girls
Supertieners Wonder Woman, Supergirl, Bumblebee, Batgirl, Zatanna en Green Lantern vechten als leerlingen van Metropolis High tegen misdaad, huiswerk en verliefdheid.
Sylvanian Families Mini Episodes Clover
Van het geven van feestjes tot het plannen van modeshows: de Chocolate Konijn-familie is klaar voor de dagelijkse avonturen in hun dierbare stadje.