Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Buddy Thunderstruck: De misschienstapel

Film, 2017, 1 minuten
Buddy Thunderstruck: De misschienstapel
Racekampioen en hondencoureur Buddy en zijn klusjesman, de fret Darnell, testen potentieel vette (maar meestal knudde) ideeën uit in dit interactieve avontuur.
De film Buddy Thunderstruck: De misschienstapel is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 1 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Buddy Thunderstruck: De misschienstapel

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans;Frans;Engels - Audiodescriptie;Nederlands
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Buddy Thunderstruck: De misschienstapel

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Love Like a K-Drama
Vier Japanse actrices verhuizen naar Zuid-Korea om auditie te doen voor rollen in een reeks liefdesverhalen en samen met Koreaanse acteurs te spelen. Zal er echte romantiek ontstaan?
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Replacing Chef Chico
Als een chef-kok in coma raakt, is het aan zijn toegewijde souschef om de sluiting te vermijden van hun Filipijnse gastronomische restaurant.