Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Buddymoon

Film, 2016, 78 minuten
Buddymoon
Een ontmoedigde man die door zijn verloofde in de steek is gelaten gaat met zijn joviale vriend in Oregon backpacken en ontmoet markante reizigers en een hongerige wolf.
De film Buddymoon is uitgebracht in 2016 en duurt 78 minuten. Deze film is Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Buddymoon op Moviemeter

Score: 1,62 van de 5

Een voormalig kindacteur wordt enkele dagen voor de trouwerij gedumpt door zijn verloofde. Zijn Duitse getuige neemt hem desondanks mee voor de huwelijksreis. Ze vertrekken naar de wildernis van de afgelegen bergen van Oregon. Hier moet hij zijn liefdesverdriet verwerken.

Buddymoon op IMDB

Score: 6,2 van de 10

When a former child actor is dumped by his fiancé days before the wedding, his excitable German best man takes him on the honeymoon instead: a backcountry trek in the remote mountains of Oregon.

Acteurs in Buddymoon

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Buddymoon

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.