Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Burden

Documentaire, 2016, 90 minuten
Burden
Deze documentaire belicht de hele carrière van performancekunstenaar Chris Burden, wiens eerste pogingen tot steeds gevaarlijkere stunts legendarisch waren.
De documentaire Burden is uitgebracht in 2016 en duurt 90 minuten. Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Burden op Moviemeter

Score: 1,88 van de 5

Deze documentaire belicht de hele carrière van performancekunstenaar Chris Burden, wiens eerste pogingen tot steeds gevaarlijkere stunts legendarisch waren. Al meer dan 45 jaar heeft het werk van Chris Burden consistent ideeën uitgedaagd over de grenzen en de aard van de moderne kunst. Met zijn baanbrekende werken van de jaren 70 verdiende Burden een plaats in de kunstgeschiedenisboeken terwijl hij zelf nog maar begin twintig was. Maar naarmate de jaren 70 voorbij gingen werd Burden gedesillusioneerd door de verwachtingen en misvattingen op basis van zijn vroege werken en zo groeide de druk waardoor de lijn tussen zijn leven en zijn kunst wazig werd.

Burden op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Burden is a movie starring Chris Burden, Marina Abramovic, and Vito Acconci. A probing portrait of Chris Burden, an artist who took creative expression to the limits and risked his life in the name of art.

Acteurs in Burden

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Burden

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.
Crip Camp: A Disability Revolution
Een revolutionair zomerkamp inspireert een groep tieners met een beperking om een ​​beweging op te richten die de weg vrijmaakt voor meer gelijkheid.
Fangio: El hombre que domaba las máquinas
Juan Manuel Fangio was de koning van de Formule 1 en won vijf wereldkampioenschappen in de vroege jaren 50, voordat de veiligheid een belangrijke rol ging spelen.