Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Burden

Documentaire, 2016, 90 minuten
Burden
Deze documentaire belicht de hele carrière van performancekunstenaar Chris Burden, wiens eerste pogingen tot steeds gevaarlijkere stunts legendarisch waren.
De documentaire Burden is uitgebracht in 2016 en duurt 90 minuten. Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Burden op Moviemeter

Score: 1,88 van de 5

Deze documentaire belicht de hele carrière van performancekunstenaar Chris Burden, wiens eerste pogingen tot steeds gevaarlijkere stunts legendarisch waren. Al meer dan 45 jaar heeft het werk van Chris Burden consistent ideeën uitgedaagd over de grenzen en de aard van de moderne kunst. Met zijn baanbrekende werken van de jaren 70 verdiende Burden een plaats in de kunstgeschiedenisboeken terwijl hij zelf nog maar begin twintig was. Maar naarmate de jaren 70 voorbij gingen werd Burden gedesillusioneerd door de verwachtingen en misvattingen op basis van zijn vroege werken en zo groeide de druk waardoor de lijn tussen zijn leven en zijn kunst wazig werd.

Burden op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Burden is a movie starring Chris Burden, Marina Abramovic, and Vito Acconci. A probing portrait of Chris Burden, an artist who took creative expression to the limits and risked his life in the name of art.

Acteurs in Burden

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Burden

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.