Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Burden

Documentaire, 2016, 90 minuten
Burden
Deze documentaire belicht de hele carrière van performancekunstenaar Chris Burden, wiens eerste pogingen tot steeds gevaarlijkere stunts legendarisch waren.
De documentaire Burden is uitgebracht in 2016 en duurt 90 minuten. Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Burden op Moviemeter

Score: 1,88 van de 5

Deze documentaire belicht de hele carrière van performancekunstenaar Chris Burden, wiens eerste pogingen tot steeds gevaarlijkere stunts legendarisch waren. Al meer dan 45 jaar heeft het werk van Chris Burden consistent ideeën uitgedaagd over de grenzen en de aard van de moderne kunst. Met zijn baanbrekende werken van de jaren 70 verdiende Burden een plaats in de kunstgeschiedenisboeken terwijl hij zelf nog maar begin twintig was. Maar naarmate de jaren 70 voorbij gingen werd Burden gedesillusioneerd door de verwachtingen en misvattingen op basis van zijn vroege werken en zo groeide de druk waardoor de lijn tussen zijn leven en zijn kunst wazig werd.

Burden op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Burden is a movie starring Chris Burden, Marina Abramovic, and Vito Acconci. A probing portrait of Chris Burden, an artist who took creative expression to the limits and risked his life in the name of art.

Acteurs in Burden

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Burden

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.
Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Rafa Márquez: El Capitán
De Mexicaanse verdediger vertelt over zijn overwinningen en verliezen in de voetbalwereld en daarbuiten, en vertelt over zijn dromen, dwalingen en vastberadenheid.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama is weer op vrije voeten en vertelt wat haar aandeel is geweest als berucht valutahandelaar op de zwarte markt in een groot Braziliaans corruptieschandaal.