Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Burlesque: Heart of the Glitter Tribe

Documentaire, 2017, 76 minuten
Burlesque: Heart of the Glitter Tribe
In deze onthullende documentaire zien we de podiumpersonages van de burleske artiesten in Portland, Oregon die zeer uiteenlopende kunstvormen beoefenen.
De documentaire Burlesque: Heart of the Glitter Tribe is uitgebracht in 2017 en duurt 76 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Burlesque: Heart of the Glitter Tribe op Moviemeter

Score: 1 van de 5

In deze documentaire zien we de podiumpersoonlijkheden van de 'burlesque' artiesten in Portland, Oregon die zeer uiteenlopende kunstvormen beoefenen. Op het podium en in openhartige gesprekken onthullen twaalf van de meest succesvolle performers van vandaag de naakte waarheid over deze exotische wereld waar kunstgrepen een route zijn naar authenticiteit en doen alsof je iemand anders bent de ultieme reis is naar jezelf. Deze artiesten zijn soms sexy, grappig en elegant maar op andere momenten buitensporig.

Burlesque: Heart of the Glitter Tribe op IMDB

Score: 6,5 van de 10

BURLESQUE: HEART OF THE GLITTER TRIBE is a documentary feature about the passion and personalities at the heart of today's new wave of burlesque. On stage and in candid conversation, twelve of today's hottest performers reveal the naked truth about an exotic world where artifice is a route to authenticity and pretending to be someone else is the ultimate journey to become yourself. These burlesquers put it all on the line in performances that are sexy, funny, elegant and outrageous - and they bare more than just their bodies as they discuss their artistic vision, their financial struggles, the misconceptions that infuriate them and the community that sustains them.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Burlesque: Heart of the Glitter Tribe

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.
Crip Camp: A Disability Revolution
Een revolutionair zomerkamp inspireert een groep tieners met een beperking om een ​​beweging op te richten die de weg vrijmaakt voor meer gelijkheid.
Fangio: El hombre que domaba las máquinas
Juan Manuel Fangio was de koning van de Formule 1 en won vijf wereldkampioenschappen in de vroege jaren 50, voordat de veiligheid een belangrijke rol ging spelen.