Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Burning Sands

Film, 2017, 102 minuten
Burning Sands
De veelbelovende student Zurich opent zijn ogen voor de harde waarheid wanneer de ontgroening binnen zijn studentenvereniging volledig uit de hand loopt.
De film Burning Sands is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 102 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Burning Sands op Moviemeter

Score: 2,42 van de 5

Zurich (Trevante Rhodes) is een aankomende eerstejaars student aan een zogenaamde HBCU (Historically Black Colleges and Universities). Voorafgaand gaat hij naar de introductieweek van een studentenvereniging. Deze ontgroening loopt enorm uit de hand. Zurich moet een een keus maken tussen zwijgen of in opstand komen tegen de wrede ontgroening.

Burning Sands op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Deep into Hell Week, a favored pledgee is torn between honoring his code of silence or standing up against the intensifying violence of underground hazing.

Acteurs in Burning Sands

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Burning Sands

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Who Were We Running From?
Een moeder verbergt een mysterieus verleden en leeft samen met haar dochter als naamloze voortvluchtige. De twee leven in hotels en zien alle anderen als een bedreiging.
Chor Nikal Ke Bhaga
Een stewardess en haar vriend moeten een partij diamanten stelen om een oude schuld af te lossen, maar het plan loopt uit op chaos wanneer het vliegtuig wordt gekaapt.
The Beguines
De eenzame, 15-jarige Helena mist haar overleden moeder en wordt door de voormalige minnares van haar steenrijke vader in een onfrisse relatie gemanoeuvreerd.
Johnny
Na een gerechtelijke uitspraak moet een ex-crimineel aan het werk in een hospice waar hij een sympathieke priester ontmoet die zijn leven verandert.
Furies
In deze prequel van 'Furie' besluiten drie woedende vrouwen om een einde te maken aan een sinister misdaadsyndicaat dat de straten van Saigon in de jaren 90 onveilig maakte.