Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Burning Sands

Film, 2017, 102 minuten
Burning Sands
De veelbelovende student Zurich opent zijn ogen voor de harde waarheid wanneer de ontgroening binnen zijn studentenvereniging volledig uit de hand loopt.
De film Burning Sands is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 102 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Burning Sands op Moviemeter

Score: 2,42 van de 5

Zurich (Trevante Rhodes) is een aankomende eerstejaars student aan een zogenaamde HBCU (Historically Black Colleges and Universities). Voorafgaand gaat hij naar de introductieweek van een studentenvereniging. Deze ontgroening loopt enorm uit de hand. Zurich moet een een keus maken tussen zwijgen of in opstand komen tegen de wrede ontgroening.

Burning Sands op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Deep into Hell Week, a favored pledgee is torn between honoring his code of silence or standing up against the intensifying violence of underground hazing.

Acteurs in Burning Sands

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Burning Sands

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.