Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Burning Sands

Film, 2017, 102 minuten
Burning Sands
De veelbelovende student Zurich opent zijn ogen voor de harde waarheid wanneer de ontgroening binnen zijn studentenvereniging volledig uit de hand loopt.
De film Burning Sands is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 102 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Burning Sands op Moviemeter

Score: 2,42 van de 5

Zurich (Trevante Rhodes) is een aankomende eerstejaars student aan een zogenaamde HBCU (Historically Black Colleges and Universities). Voorafgaand gaat hij naar de introductieweek van een studentenvereniging. Deze ontgroening loopt enorm uit de hand. Zurich moet een een keus maken tussen zwijgen of in opstand komen tegen de wrede ontgroening.

Burning Sands op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Deep into Hell Week, a favored pledgee is torn between honoring his code of silence or standing up against the intensifying violence of underground hazing.

Acteurs in Burning Sands

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Burning Sands

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.