Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Busted!

Tv-serie, 2021
Busted!
In elke aflevering lossen zeven speurneuzen verschillende mysteries op en komen ze steeds dichter bij het antwoord op de grote vraag: wat is er gebeurd met Project D?
De tv-serie Busted! is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Deze eigenzinnige gameshow met Yoo Jae-suk en Lee Kwang-soo is geproduceerd door de makers van Running Man. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Busted!

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Busted!

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Snow Girl
Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.
Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
The Endless Night
Na een brand in een nachtclub waarbij 242 mensen omkomen, kunnen de ouders van de slachtoffers alleen maar rouwen... en vechten voor gerechtigheid.
Against the Ropes
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
The Interest of Love
Twee mannen en twee vrouwen die bij dezelfde bank werken raken verstrikt in een gecompliceerde romance als ze ontdekken hoe ver ze bereid zijn te gaan voor de liefde.