Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Buster's Mal Heart

Film, 2016, 97 minuten
Buster's Mal Heart
Een excentrieke man is gevlucht voor de autoriteiten. Hij denkt terug aan de mysterieuze gebeurtenissen en de vreemde zwerver die de aanzet gaven tot zijn transformatie.
De film Buster's Mal Heart is uitgebracht in 2016 en duurt 97 minuten. Rami Malek (Mr. Robot) speelt samen met DJ Qualls (Z Nation) en Kate Lyn Sheil in dit opzienbarende verhaal. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Intellectueel, Breinbrekend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Buster's Mal Heart op IMDB

Score: 5,9 van de 10

The film follows a mountain man on the run from authorities who survives the winter by breaking into empty vacation homes. He's haunted by a recurring dream of being lost at sea and constantly has flashbacks of his former life of a family man.

Acteurs in Buster's Mal Heart

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Buster's Mal Heart

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.