Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cabins in the Wild with Dick Strawbridge

Tv-serie, 2017
Cabins in the Wild with Dick Strawbridge
Ingenieur Dick Strawbridge en ambachtsman Will Hardie bezoeken acht unieke hutten die zijn gebouwd voor een pop-uphotel in Wales. Ze bouwen zelf nummer 9.
De tv-serie Cabins in the Wild with Dick Strawbridge is uitgebracht in 2017. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cabins in the Wild with Dick Strawbridge op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Dick Strawbridge and Will Hardie follow a competition to build a portable pop-up hotel in the wild comprised of eight stunning and unique themed cabins.

Acteurs in Cabins in the Wild with Dick Strawbridge

Audio en ondertiteling

Audio: Engels (Verenigd Koninkrijk);Spaans;Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Cabins in the Wild with Dick Strawbridge

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.
Parasyte: The Maxim
Een tiener bestrijdt een horde parasieten uit de ruimte met hulp van Migi, een goedaardige parasiet die de controle over zijn rechterhand heeft overgenomen.
Romesh Ranganathan: The Cynic
In zijn geboortestad Crawley in Engeland vertelt Romesh Ranganathan over veganisme en zijn kinderen. Ook licht hij alvast een tipje van de sluier van zijn comedyspecial op.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.