Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cabins in the Wild with Dick Strawbridge

Tv-serie, 2017
Cabins in the Wild with Dick Strawbridge
Ingenieur Dick Strawbridge en ambachtsman Will Hardie bezoeken acht unieke hutten die zijn gebouwd voor een pop-uphotel in Wales. Ze bouwen zelf nummer 9.
De tv-serie Cabins in the Wild with Dick Strawbridge is uitgebracht in 2017. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cabins in the Wild with Dick Strawbridge op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Dick Strawbridge and Will Hardie follow a competition to build a portable pop-up hotel in the wild comprised of eight stunning and unique themed cabins.

Acteurs in Cabins in the Wild with Dick Strawbridge

Audio en ondertiteling

Audio: Engels (Verenigd Koninkrijk);Spaans;Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Cabins in the Wild with Dick Strawbridge

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Love Like a K-Drama
Vier Japanse actrices verhuizen naar Zuid-Korea om auditie te doen voor rollen in een reeks liefdesverhalen en samen met Koreaanse acteurs te spelen. Zal er echte romantiek ontstaan?
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Replacing Chef Chico
Als een chef-kok in coma raakt, is het aan zijn toegewijde souschef om de sluiting te vermijden van hun Filipijnse gastronomische restaurant.