Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cabins in the Wild with Dick Strawbridge

Tv-serie, 2017
Cabins in the Wild with Dick Strawbridge
Ingenieur Dick Strawbridge en ambachtsman Will Hardie bezoeken acht unieke hutten die zijn gebouwd voor een pop-uphotel in Wales. Ze bouwen zelf nummer 9.
De tv-serie Cabins in the Wild with Dick Strawbridge is uitgebracht in 2017. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cabins in the Wild with Dick Strawbridge op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Dick Strawbridge and Will Hardie follow a competition to build a portable pop-up hotel in the wild comprised of eight stunning and unique themed cabins.

Acteurs in Cabins in the Wild with Dick Strawbridge

Audio en ondertiteling

Audio: Engels (Verenigd Koninkrijk);Spaans;Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Cabins in the Wild with Dick Strawbridge

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.