Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cagaster of an Insect Cage

Tv-serie, 2020
Cagaster of an Insect Cage
Dertig jaar na de uitbraak van een ziekte die de geïnfecteerden verandert in bloeddorstige insecten, gaan een verdelger en een tienermeisje op zoek naar haar moeder.
De tv-serie Cagaster of an Insect Cage is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Cagaster of an Insect Cage

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Japans - Audiodescriptie;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals Cagaster of an Insect Cage

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll
Een eenzaam meisje op een kostschool voor meisjes wordt door Violet onder haar vleugels genomen en leeft op door metalen handen en hartverwarmende brieven.
Sol Levante
Een jonge krijger en haar familie zoeken naar de geheime plek waar wensen zouden worden vervuld. Hopelijk jagen ze geen oude bewakers en geesten tegen zich in het harnas.
Altered Carbon: Resleeved
Op de planeet Latimer moet Takeshi Kovacs een tatoeëerder beschermen terwijl hij samen met een no-nonsense CTAC-agente de dood van een yakuzabaas onderzoekt.
BEASTARS
In een wereld waarin allerlei beesten samenleven, ontwaakt het jachtinstinct van een aardige wolf wanneer er een moord wordt gepleegd op zijn middelbare school.
Followers
Als een beginnend actrice na een openhartig bericht op Instagram beroemd wordt, kruisen de levens van verschillende vrouwen in Tokio die geluk zoeken in het echte leven.