Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Caida del Cielo

Film, 2016, 77 minuten
Caida del Cielo
Als Julia letterlijk vanuit haar appartement erboven in de achtertuin van Alejandro valt, is dat precies wat deze twee kluizenaars nodig hebben om verliefd te worden.
De film Caida del Cielo is uitgebracht in 2016 en duurt 77 minuten. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Caida del Cielo op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Alejandro is on his patio and a woman's body falls down next to him. It's Julia and she is alive. Julia lives in the apartment just above Alejandro's, and from now on, these two phobic characters begin to connect their lonely lives.

Acteurs in Caida del Cielo

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals Caida del Cielo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chappelle's Home Team - Luenell: Town Business
In deze vrijmoedige stand-upspecial laat Luenell zich uit over slechte stoelgenoten, ruzies in de eerste klas, baby's zonder sokken en andere problemen tijdens het reizen.
Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.
How To Deal With a Heartbreak
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.
Once Upon a Crime
Op het koninklijk bal met Assepoester belandt Roodkapje midden in een mysterie. Kan ze de zaak oplossen voordat het middernacht wordt?
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.