Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Call Me Chihiro

Film, 2023, 131 minuten
Call Me Chihiro
Een ongegeneerde gepensioneerde prostituee gaat aan de slag in een bentokraam in een kleine kustplaats en biedt troost aan de eenzame zielen die haar pad kruisen.
De film Call Me Chihiro is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 131 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Call Me Chihiro is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Bitterzoet, Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Call Me Chihiro

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Indonesisch;Japans - Audiodescriptie;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals Call Me Chihiro

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.
Once Upon a Crime
Op het koninklijk bal met Assepoester belandt Roodkapje midden in een mysterie. Kan ze de zaak oplossen voordat het middernacht wordt?
Is She the Wolf?
Ze zijn hier allemaal op zoek naar de ware liefde, maar onder de vrouwen bevindt zich in ieder geval één 'wolf' die niet verliefd mag worden.
LIGHTHOUSE
Twee prominente entertainers hebben een ongedwongen ontmoeting en een openhartig gesprek, waarbij ze met een lach en een traan hun kwetsbaarheden en zorgen delen.
Vita & Virginia
In de jaren 1920 was Vita Sackville-West een vrijgevochten popschrijfster en Virginia Woolf een piekerende intellectueel. Tien jaar lang waren ze vurige minnaars.