Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Camp Confidential: America's Secret Nazis

Documentaire, 2021, 36 minuten
Camp Confidential: America's Secret Nazis
In deze geanimeerde korte documentaire onthullen WO II-veteranen een geheim Amerikaans legerkamp bij Washington waar Joodse soldaten krijgsgevangen nazi's ondervroegen.
De documentaire Camp Confidential: America's Secret Nazis is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 36 minuten. Deze half uur durende documentaire is geregisseerd door Daniel Sivan en Mor Loushy, van 'The Oslo Diaries' uit 2018. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Camp Confidential: America's Secret Nazis is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Provocerend, Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Camp Confidential: America's Secret Nazis

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Camp Confidential: America's Secret Nazis

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Unknown Runner
Deze documentaire biedt een intieme momentopname van het leven in een trainingskamp voor de beste Keniaanse langeafstandslopers zoals Geoffrey Kipsang Kamworor.