Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cannabis

Tv-serie, 2016
Cannabis
Wanneer een enorme lading marihuana wordt gestolen, heeft dit gevolgen voor alle betrokkenen bij de drugshandel tussen Marokko en Europa.
De tv-serie Cannabis is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cannabis op Moviemeter

Score: 2,67 van de 5

Drugsbazen, politieagenten. Drugsdealers, politici. Familie, vrienden. In de wiethandel is alles met elkaar verbonden. Wanneer een lading cannabis van de Marokkaanse drugsbaas El Feo wordt gestolen, heeft de diefstal repercussies in drie landen.

Cannabis op IMDB

Score: 7 van de 10

Cannabis is a TV series starring Kate Moran, Christophe Paou, and Yasin Houicha. When a huge marijuana shipment falls prey to thieves, the aftermath touches players from all ranks on the drug trade between Morocco and Europe.

Acteurs in Cannabis

Audio en ondertiteling

Audio: Frans
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Cannabis

The Fall

The Fall

(2016)

Narcos

Narcos

(2017)

The Affair

The Affair

(2018)

Marseille

Marseille

(2018)

Las elegidas

Las elegidas

(2015)

Gomorra

Gomorra

(2016)

Toro

Toro

(2016)

Marcella

Marcella

(2019)

White Girl

White Girl

(2016)

Deep

Deep

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.
Parasyte: The Maxim
Een tiener bestrijdt een horde parasieten uit de ruimte met hulp van Migi, een goedaardige parasiet die de controle over zijn rechterhand heeft overgenomen.
Romesh Ranganathan: The Cynic
In zijn geboortestad Crawley in Engeland vertelt Romesh Ranganathan over veganisme en zijn kinderen. Ook licht hij alvast een tipje van de sluier van zijn comedyspecial op.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.