Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cannabis

Tv-serie, 2016
Cannabis
Wanneer een enorme lading marihuana wordt gestolen, heeft dit gevolgen voor alle betrokkenen bij de drugshandel tussen Marokko en Europa.
De tv-serie Cannabis is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cannabis op Moviemeter

Score: 2,67 van de 5

Drugsbazen, politieagenten. Drugsdealers, politici. Familie, vrienden. In de wiethandel is alles met elkaar verbonden. Wanneer een lading cannabis van de Marokkaanse drugsbaas El Feo wordt gestolen, heeft de diefstal repercussies in drie landen.

Cannabis op IMDB

Score: 7 van de 10

Cannabis is a TV series starring Kate Moran, Christophe Paou, and Yasin Houicha. When a huge marijuana shipment falls prey to thieves, the aftermath touches players from all ranks on the drug trade between Morocco and Europe.

Acteurs in Cannabis

Audio en ondertiteling

Audio: Frans
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Cannabis

Luther

Luther

(2019)

The Fall

The Fall

(2014)

Narcos

Narcos

(2017)

The Affair

The Affair

(2018)

Marseille

Marseille

(2018)

Las elegidas

Las elegidas

(2015)

Gomorra

Gomorra

(2016)

Toro

Toro

(2016)

Marcella

Marcella

(2017)

White Girl

White Girl

(2016)

Deep

Deep

(2016)

Case

Case

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.
Ladies Up
De aanstormende Indiase comédiennes Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi en Niveditha Prakasam gaan geen onderwerp uit de weg in deze stand-upserie.
Freud
De jonge Sigmund Freud wil dolgraag naam maken in 19e-eeuws Wenen. Hij sluit zich aan bij een helderziende en een inspecteur om enkele bloederige mysteries op te lossen.