Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cannon Busters

Tv-serie, 2019
Cannon Busters
De onsterfelijke rebel Philly the Kid en zijn transformeerbare roze Cadillac gaan met een altijd vrolijke robot op zoek naar een vermiste prins.
De tv-serie Cannon Busters is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Schrijver en illustrator Lesean Thomas (The Boondocks) keert terug naar de wereld van zijn veelgeprezen stripboek. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cannon Busters op IMDB

Score: 8,4 van de 10

Explore the fantastic land of Gearbolt as we follow a motley crew of travelers on an unforgettable journey to reunite 2 best friends. S.A.M. is a high-end, friendship robot determined to ...

Acteurs in Cannon Busters

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Japans - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Engels;Duits;Frans
Ondertiteling: Duits;Japans;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Cannon Busters

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.
Parasyte: The Maxim
Een tiener bestrijdt een horde parasieten uit de ruimte met hulp van Migi, een goedaardige parasiet die de controle over zijn rechterhand heeft overgenomen.
From Me to You: Kimi ni Todoke
De scholier Sawako, die als bijnaam Sadako heeft vanwege haar spookachtige uiterlijk, kruipt uit haar schulp wanneer ze bevriend raakt met de populaire jongen Kazehaya.
Romantic Killer
Anzu is een erg gelukkige single zonder enige behoefte aan romantiek, tot een kleine koppelaar-tovenaar haar leven omtovert tot een romcom met alle bijhorende clichés.
exception
In een verre toekomst wordt de mens gedwongen de aarde te verlaten. Een 3D-geprinte bemanning van experts gaat op missie om een nieuwe planeet bewoonbaar te maken.