Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Canvas

Film, 2020, 9 minuten
Canvas
Na een hartverscheurend verlies krijgt een grootvader die worstelt om zijn passie voor schilderen terug te vinden, weer inspiratie om te creëren.
De film Canvas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 9 minuten. Een korte film van animator Frank E. Abney III ('Coco', 'Toy Story 4') over hoop, verlies en de kracht van familie. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Geen dialoog [Origineel]
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Canvas

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
Doi Boy
Een vluchteling bouwt een nieuwe identiteit op als sekswerker in Thailand en raakt betrokken bij een riskant plan van een klant dat mogelijk tot een beter leven leidt.
Leo
Leo
Deze muzikale comedy over volwassen worden volgt het laatste jaar van de basisschool, gefilmd vanuit het oogpunt van het huisdier van de klas. Met Adam Sandler als de hagedis Leo.
Rustin
Activist Bayard Rustin wordt geconfronteerd met racisme en homofobie als hij de geschiedenis van de burgerrechten helpt veranderen door de mars op Washington in 1963 te organiseren.
Best. Christmas. Ever!
Nadat een speling van het lot hun families met kerst samenbrengt, wil Charlotte bewijzen dat het leven van haar vriendin Jackie te mooi is om waar te zijn.