Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Canvas

Film, 2020, 9 minuten
Canvas
Na een hartverscheurend verlies krijgt een grootvader die worstelt om zijn passie voor schilderen terug te vinden, weer inspiratie om te creëren.
De film Canvas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 9 minuten. Een korte film van animator Frank E. Abney III ('Coco', 'Toy Story 4') over hoop, verlies en de kracht van familie. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Geen dialoog [Origineel]
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Canvas

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
JFK
JFK
Een officier van justitie uit New Orleans onderzoekt de moord op John F. Kennedy en ontdekt dat er meer achter zit dan de officiële versie wil doen geloven.
Philadelphia
De jurist Andrew Beckett uit Philadelphia begint een rechtszaak tegen zijn advocatenkantoor als hij onrechtmatig wordt ontslagen omdat hij homo en hiv-positief is.