Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Canvas

Film, 2020, 9 minuten
Canvas
Na een hartverscheurend verlies krijgt een grootvader die worstelt om zijn passie voor schilderen terug te vinden, weer inspiratie om te creëren.
De film Canvas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 9 minuten. Een korte film van animator Frank E. Abney III ('Coco', 'Toy Story 4') over hoop, verlies en de kracht van familie. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Geen dialoog [Origineel]
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Canvas

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.