Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cargo

Film, 2018, 103 minuten
Cargo
Te midden van een verschrikkelijke pandemie zoekt een vader in de wildernis van Australië naar iemand die bereid is zijn dochtertje, een baby, te beschermen en verzorgen.
De film Cargo is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 103 minuten. Genomineerd voor Beste film en Beste aangepaste scenario bij de AACTA Awards in Australië. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cargo op Moviemeter

De blanke Bahamaanse visser Kevin zit in financiële moeilijkheden en kan het onderwijs van zijn zoon nauwelijks betalen. Hij krijgt het voorstel om illegalen de Verenigde Staten binnen te smokkelen, een baan die hij uit noodzaak aanneemt. Alles verloopt goed waardoor Kevin de moed vindt om ook zijn vriendin en zoon mee te nemen. Dan gaat het mis.

Cargo op IMDB

Score: 7,5 van de 10

CARGO is a post apocalyptic thriller and an emotional story of a father trying to save his child at all costs.

Acteurs in Cargo

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Cargo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
HollyBlood
Een verlegen tiener probeert zijn crush voor zich te winnen en doet zich voor als een vampier. Maar hij weet niet dat er een echt onsterfelijk wezen op de loer ligt.
Vampyres
Een stel vampiers lokt nietsvermoedende reizigers naar hun statige landhuis voor ongeremde seks met bloedstollende gevolgen.
La mujer que hablaba con los muertos
Elena is het zat om mensen te bedriegen met nepseances en besluit één laatste sessie te houden. Een onverwachte gast zet de avond echter op zijn kop.
Operation Ragnarok
In deze dystopische thriller komt tijdens een incident een virus vrij dat mensen in monsters verandert. Nu moet de hele stad samenwerken om te overleven.