Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cargo

Film, 2018, 103 minuten
Cargo
Te midden van een verschrikkelijke pandemie zoekt een vader in de wildernis van Australië naar iemand die bereid is zijn dochtertje, een baby, te beschermen en verzorgen.
De film Cargo is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 103 minuten. Genomineerd voor Beste film en Beste aangepaste scenario bij de AACTA Awards in Australië. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cargo op Moviemeter

De blanke Bahamaanse visser Kevin zit in financiële moeilijkheden en kan het onderwijs van zijn zoon nauwelijks betalen. Hij krijgt het voorstel om illegalen de Verenigde Staten binnen te smokkelen, een baan die hij uit noodzaak aanneemt. Alles verloopt goed waardoor Kevin de moed vindt om ook zijn vriendin en zoon mee te nemen. Dan gaat het mis.

Cargo op IMDB

Score: 7,5 van de 10

CARGO is a post apocalyptic thriller and an emotional story of a father trying to save his child at all costs.

Acteurs in Cargo

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Cargo

Solace

Solace

(2015)

Z Nation

Z Nation

(2018)

12 Monkeys

12 Monkeys

(2017)

The Shallows

The Shallows

(2016)

The Rain

The Rain

(2020)

Family Blood

Family Blood

(2018)

Inconceivable

Inconceivable

(2017)

Safe

Safe

(2018)

Kodachrome

Kodachrome

(2018)

Les affamés

Les affamés

(2017)

Hungerford

Hungerford

(2014)

Darc

Darc

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bloody Mallory
Een huurling en haar team willen Frankrijk bevrijden van kwaadaardige krachten. Ze gaan op pad om een geheimzinnige slechterik en haar machtige sekte gedrochten te stoppen.
Under Paris
Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.
Monster
Twee jongeren worden ontvoerd en meegenomen naar een verlaten huis. Het meisje ontsnapt, maar keert terug om haar vriend te helpen ontsnappen.
Shaitaan
Een familie-uitje neemt een akelige wending als het lichaam van de tienerdochter wordt overgenomen door een indringer. Ze moet gehoorzamen aan zijn steeds duisterder bevelen.
Dampyr
Balkan, jaren 90. Tijdens de oorlog gebruikt een mens met vampierenbloed zijn krachten om het op te nemen tegen een macht die zowel stervelingen als onsterfelijken bedreigt.