Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Carlos Ballarta: Falso profeta

Film, 2021, 63 minuten
Carlos Ballarta: Falso profeta
De Mexicaanse comedian Carlos Ballarta is terug. Met zijn scherpe, zwarte humor stelt hij de Latijns-Amerikaanse kijk op cultuur en religie aan de kaak.
De film Carlos Ballarta: Falso profeta is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 63 minuten. El amor es de putos' en 'Carlos Ballarta: Furia ñera' is dit de derde special van Carlos Ballarta. Geschikt voor alle leeftijden. Carlos Ballarta: Falso profeta is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans - Audiobeschrijving;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Carlos Ballarta: Falso profeta

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La oscuridad de La Luz del Mundo
Voor het eerst onthullen de aanklagers van de megakerkleiders van La Luz del Mundo het misbruik waaronder ze hebben geleden aan de hand van exclusieve interviews.
Chappelle's Home Team - Luenell: Town Business
In deze vrijmoedige stand-upspecial laat Luenell zich uit over slechte stoelgenoten, ruzies in de eerste klas, baby's zonder sokken en andere problemen tijdens het reizen.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
The Chosen One
Jodie, een 12-jarige die in Baja California Sur woont, ontdekt dat hij Jezus-achtige krachten heeft. Zal hij gehoor geven aan zijn roeping en zijn lot verwezenlijken?
The Lady of Silence: The Mataviejitas Murders
Tussen 1998 en 2005 werd Mexico-Stad getroffen door een serie moorden op oudere vrouwen. De politie ging op jacht naar, en ving, een hoogst onverwachte verdachte.