Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Carmen Sandiego

Tv-serie, 2021
Carmen Sandiego
Carmen Sandiego is een dievegge die haar vaardigheden ten goede aanwendt. Ze reist met haar pientere helpers de wereld rond om de kwaadaardige VILE dwars te liggen.
De tv-serie Carmen Sandiego is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Deze animatiereboot gebaseerd op de populaire serie en videogames is ingesproken door Gina Rodriguez en Finn Wolfhard. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Carmen Sandiego op IMDB

Score: 8,1 van de 10

Carmen Sandiego is a TV series starring Gina Rodriguez, Finn Wolfhard, and Liam O'Brien. The adventures of Carmen Sandiego, a globe-hopping master thief.

Acteurs in Carmen Sandiego

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Duits;Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Nederlands;Frans
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Duits;Engels;Nederlands;Frans

Meer zoals Carmen Sandiego

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
A plena luz: El caso Narvarte
In deze documentaire wordt de corruptie blootgelegd in het onderzoek naar de vijf moorden in de Narvarte-wijk van Mexico-Stad in 2015.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
The Elephant Whisperers
Bomman en Bellie, een stel in Zuid-Indië, hebben hun leven toegewijd aan de zorg voor Raghu, een verweesde babyolifant. Ze vormen een familie als geen ander.
The Claus Family 3
Als de bezorging van de pakjes misgaat en opa Noël in de problemen komt, moeten broer en zus Jules en Noor samen Kerstmis zien te redden. Zal het ze lukken?