Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Carolin Kebekus: The Last Christmas Special

Film, 2021, 66 minuten
Carolin Kebekus: The Last Christmas Special
Carolin Kebekus bespreekt de vele vervelende aspecten van Kerst, van intense katers en de ellende van adventskalenders tot een grote 'cadeaukloof'.
De film Carolin Kebekus: The Last Christmas Special is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 66 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Carolin Kebekus: The Last Christmas Special is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiobeschrijving;Duits [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Carolin Kebekus: The Last Christmas Special

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Wild Boar: The Comeback
Het wilde zwijn was door de eeuwenlange jacht bijna uitgestorven. Maar door hun veerkracht en intelligentie neemt hun aantal nu weer toe in heel Europa.
Wild Venice
Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.
Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Beethoven’s Ninth - Symphony for the World
Muzikanten, dirigenten en componisten nemen een van Beethovens meest beroemde werken onder de loep in een documentaire ter gelegenheid van zijn 250ste geboortedag.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.