Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Carrie Pilby

Film, 2016, 98 minuten
Carrie Pilby
Een sociaal onbeholpen genie van 19 jaar maakt grote plannen om uit haar comfortzone te stappen en vrienden te maken, een baan te zoeken en misschien zelfs te daten.
De film Carrie Pilby is uitgebracht in 2016 en duurt 98 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Feelgood, Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Carrie Pilby op Moviemeter

Score: 3,16 van de 5

De hoogbegaafde Carrie Pilby is al op 19-jarige leeftijd afgestudeerd aan de Harvard universiteit. Na haar afstuderen heeft geen idee hoe ze erbij moet horen, daten of überhaupt met mensen moet communiceren. Ze is ervan overtuigd dat het merendeel van de inwoners uit haar woonplaats New York geobsedeerd door seks, immoreel en hypocriet is en daar wil ze niets mee te maken hebben. Hierdoor leidt ze een geïsoleerd bestaan. Haar therapeut geeft haar een lijstje met opdrachten dat haar dwingt af te stappen van haar vooroordelen en toe te werken naar een socialer leven. Maar hoe ver is Carrie bereid te gaan om erbij te horen?

Carrie Pilby op IMDB

Score: 6,6 van de 10

A person of high intelligence struggles to make sense of the world as it relates to morality, relationships, sex and leaving her apartment.

Acteurs in Carrie Pilby

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Carrie Pilby

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.
Uncorked
Een jonge man droomt ervan om meestersommelier te worden, maar zijn vader wil dat hij het barbecuerestaurant van de familie overneemt.
Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.
Maska
Een jonge acteur wil een grote ster worden en overweegt om het Iraanse café dat al generatieslang door zijn familie wordt gerund, op te geven voor zijn carrière.