Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Çarsi Pazar

Film, 2015, 97 minuten
Çarsi Pazar
De luie eigenaar van een openbaar badhuis roept de hulp in van de buurt om het badhuis te redden als een projectontwikkelaar het wil sluiten en een winkelcentrum openen.
De film Çarsi Pazar is uitgebracht in 2015 en duurt 97 minuten. Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Çarsi Pazar op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Kahraman is a naive and right-minded guy. In a lovely Anatolian town, he earns a living as an attendant in a Turkish bath inherited from his great grandfathers. One day, a wealthy constructor named Tuncay wants to demolish the bath and the marketplace it is located in, and build a mall in their place. Barber Cemil, Kahraman's enemy, convinces the craftsmen in the marketplace and collaborates with Tuncay to start the demolishment immediately. Kahraman does not want the marketplace he was born into to be demolished and he does not believe in the empty promises of Tuncay.

Acteurs in Çarsi Pazar

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Çarsi Pazar

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.