Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Casablancas: The Man Who Loved Women

Documentaire, 2016, 81 minuten
Casablancas: The Man Who Loved Women
De opkomst en het succes van John Casablancas, de oprichter van het modellenbureau Elite, worden in beeld gebracht in deze biografie over de uitvinder van het supermodel.
De documentaire Casablancas: The Man Who Loved Women is uitgebracht in 2016 en duurt 81 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Casablancas: The Man Who Loved Women op Moviemeter

Score: 3,25 van de 5

De opkomst en het succes van John Casablancas, de oprichter van het modellenbureau Elite, worden in beeld gebracht in deze biografie over de uitvinder van het supermodel. Hij leefde een leven waar velen van dromen, omringd door glamour en schoonheid. In deze documentaire vertelt John Casablancas zijn eigen levensverhaal.

Casablancas: The Man Who Loved Women op IMDB

Score: 6,2 van de 10

The rise and smash success of Elite modeling agency founder John Casablancas is chronicled in this biography of the man who invented the supermodel.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Casablancas: The Man Who Loved Women

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.