Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Catch and Release

Film, 2006, 111 minuten, 2.047.745 beoordelingen
Catch and Release
Een jonge vrouw die haar leven weer opbouwt na de dood van haar verloofde ontdekt verborgen geheimen die haar het gevoel geven dat ze rouwt om een vreemde.
De film Catch and Release is uitgebracht in 2006 en duurt 111 minuten. Jennifer Garner en Timothy Olyphant spelen in deze romantische 'dramedy' van Susannah Grant (Erin Brockovich). Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Catch and Release op Moviemeter

Gray is een jonge vrouw die geconfronteerd wordt met de plotselinge dood van haar echtgenoot. Als ze haar leven langzaamaan weer probeert op te bouwen, komen er bovendien steeds meer geheimen boven die hij voor haar achterhield.

Catch and Release op IMDB

Score: 6 van de 10

Catch and Release is a movie starring Jennifer Garner, Timothy Olyphant, and Kevin Smith. A woman struggles to accept the death of her fiancé and the secrets he kept from her as she rebuilds her life.

Trailer

Acteurs in Catch and Release

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Catch and Release

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.