Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Catch Me If You Can

Atrápame si puedes
Film, 2002, 141 minuten, 6.283.080 beoordelingen
Catch Me If You Can
Frank W. Abagnale Jr. doet zich met succes voor als piloot, advocaat en arts – en dat alles voor zijn 21ste verjaardag!
De film Catch Me If You Can is uitgebracht in 2002 en duurt 141 minuten. Leonardo DiCaprio, Tom Hanks en Christopher Walken zijn aan elkaar gewaagd in deze hit van Steven Spielberg. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Sentimenteel.
12 jaar en ouder Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Catch Me If You Can op Moviemeter

Hij doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten. Tot de politie een internationale klopjacht opent. Gebaseerd op het waar gebeurde verhaal van Frank Abagnale, een valsemunter en meesteroplichter die voor zijn 21ste al voor miljoenen dollars aan valse cheques uitschreef en het geld vervolgens weer even gemakkelijk uitgaf.

Catch Me If You Can op IMDB

Score: 8 van de 10

A true story about Frank Abagnale Jr., who, before his 19th birthday, successfully conned millions of dollars' worth of checks as a Pan Am pilot, doctor, and legal prosecutor.

Acteurs in Catch Me If You Can

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Catch Me If You Can

The Terminal

The Terminal

(2004)

Lord of War

Lord of War

(2005)

21

21

(2008)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

So was von da
De eigenaar van een noodlijdende muziekclub geeft een laatste knalfeest. Vrienden, vijanden en vreemde feestbeesten komen samen voor een bizarre oudejaarsavond.
El caso Alcàsser
Nieuwe interviews en de meest recente analyse van bewijsmateriaal werpen nieuw licht op de moorden in 1992 op drie meisjes in Spanje en hun grote impact op het land.
Well-Intended Love
Om een ​​beenmergdonatie veilig te stellen, sluit een actrice met een leukemie-diagnose een huwelijksovereenkomst met een jonge CEO. Liefde en geheimen staan ​​in de weg.
Trinkets
Een rouwende tiener raakt bevriend met twee klasgenoten op haar nieuwe middelbare school nadat ze allemaal in dezelfde Shoplifters Anonymous-groep terecht zijn gekomen.
Yankee
Een man uit Arizona is op de vlucht voor de politie en raakt in Mexico diep verwikkeld in de drugshandel met behulp van moderne technologie.