Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Catching Feelings

Film, 2018, 116 minuten
Catching Feelings
Temidden van toenemende huwelijksproblemen wordt het leven van een professor en een journaliste in Johannesburg overhoop gehaald door een losbandige beroemde schrijver.
De film Catching Feelings is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 116 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend, Romantisch, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Catching Feelings op Moviemeter

Score: 4 van de 5

Een jonge, verveelde academicus is getrouwd met een mooie vrouw, die journaliste is. Ze wonen in Johannesburg in een redelijk chique buurt. Op een dag komt een gevierde en hedonistische oudere schrijver onverwacht bij hen in hun huis wonen. Dit zorgt ervoor dat het leven van het echtpaar helemaal op zijn kop wordt gezet.

Catching Feelings op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Catching Feelings is a dark romantic comedy which follows an urbane young academic and his beautiful wife, as their lives get turned upside down when a celebrated and hedonistic older writer moves into their Johannesburg home with them.

Trailer

Acteurs in Catching Feelings

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Catching Feelings

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Fireproof
Het huwelijk van een toegewijde brandweerman dreigt te stranden, maar juist als alle hoop vervlogen lijkt, grijpt zijn christelijke vader in.