Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Catching Feelings

Film, 2018, 116 minuten
Catching Feelings
Temidden van toenemende huwelijksproblemen wordt het leven van een professor en een journaliste in Johannesburg overhoop gehaald door een losbandige beroemde schrijver.
De film Catching Feelings is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 116 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Romantisch, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Catching Feelings op Moviemeter

Score: 4 van de 5

Een jonge, verveelde academicus is getrouwd met een mooie vrouw, die journaliste is. Ze wonen in Johannesburg in een redelijk chique buurt. Op een dag komt een gevierde en hedonistische oudere schrijver onverwacht bij hen in hun huis wonen. Dit zorgt ervoor dat het leven van het echtpaar helemaal op zijn kop wordt gezet.

Catching Feelings op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Catching Feelings is a dark romantic comedy which follows an urbane young academic and his beautiful wife, as their lives get turned upside down when a celebrated and hedonistic older writer moves into their Johannesburg home with them.

Trailer

Acteurs in Catching Feelings

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Catching Feelings

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.