Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Catching Feelings

Film, 2018, 116 minuten
Catching Feelings
Temidden van toenemende huwelijksproblemen wordt het leven van een professor en een journaliste in Johannesburg overhoop gehaald door een losbandige beroemde schrijver.
De film Catching Feelings is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 116 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Romantisch, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Catching Feelings op Moviemeter

Score: 4 van de 5

Een jonge, verveelde academicus is getrouwd met een mooie vrouw, die journaliste is. Ze wonen in Johannesburg in een redelijk chique buurt. Op een dag komt een gevierde en hedonistische oudere schrijver onverwacht bij hen in hun huis wonen. Dit zorgt ervoor dat het leven van het echtpaar helemaal op zijn kop wordt gezet.

Catching Feelings op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Catching Feelings is a dark romantic comedy which follows an urbane young academic and his beautiful wife, as their lives get turned upside down when a celebrated and hedonistic older writer moves into their Johannesburg home with them.

Trailer

Acteurs in Catching Feelings

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Catching Feelings

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby is terug met haar tweede special. Ze duikt diep in de complexiteit van populariteit, identiteit en haar wonderlijkste ontmoeting in het hondenpark.
Patton Oswalt: I Love Everything
Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.
Chichipatos
Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.