Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Catching the Sun

Documentaire, 2015, 73 minuten
Catching the Sun
Deze documentaire gaat nader in op de wereldeconomie van de zonne-energie en de impact die deze heeft op werkzoekenden in de VS.
De documentaire Catching the Sun is uitgebracht in 2015 en duurt 73 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Catching the Sun op Moviemeter

Deze documentaire kijkt naar de opkomst van zonne-energie in de Verenigde Staten. Door de verhalen van een werkloze bouwvakker, een activist van de Tea Party en een Chinese ondernemer op het gebied van zonne-energie worden de kansen die deze energiebron biedt in beeld gebracht. Ook wordt de wereldmarkt van zonne-energie belicht.

Catching the Sun op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Through the stories of workers and entrepreneurs in the U.S. and China, Catching the Sun captures the global race to lead the clean energy future. Over the course of a solar jobs training program, Catching the Sun follows the hope and heartbreak of unemployed American workers seeking jobs in the solar industry. With countries like China investing in innovative technologies and capitalizing on this trillion-dollar opportunity, Catching the Sun tells the story of the global energy transition from the perspective of workers and entrepreneurs building solutions to income inequality and climate change with their own hands. Their successes and failures speak to one of the biggest questions of our time: will the U.S. actually be able to build a clean energy economy?

Trailer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Catching the Sun

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.