Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Catching the Sun

Documentaire, 2015, 73 minuten
Catching the Sun
Deze documentaire gaat nader in op de wereldeconomie van de zonne-energie en de impact die deze heeft op werkzoekenden in de VS.
De documentaire Catching the Sun is uitgebracht in 2015 en duurt 73 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Catching the Sun op Moviemeter

Deze documentaire kijkt naar de opkomst van zonne-energie in de Verenigde Staten. Door de verhalen van een werkloze bouwvakker, een activist van de Tea Party en een Chinese ondernemer op het gebied van zonne-energie worden de kansen die deze energiebron biedt in beeld gebracht. Ook wordt de wereldmarkt van zonne-energie belicht.

Catching the Sun op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Through the stories of workers and entrepreneurs in the U.S. and China, Catching the Sun captures the global race to lead the clean energy future. Over the course of a solar jobs training program, Catching the Sun follows the hope and heartbreak of unemployed American workers seeking jobs in the solar industry. With countries like China investing in innovative technologies and capitalizing on this trillion-dollar opportunity, Catching the Sun tells the story of the global energy transition from the perspective of workers and entrepreneurs building solutions to income inequality and climate change with their own hands. Their successes and failures speak to one of the biggest questions of our time: will the U.S. actually be able to build a clean energy economy?

Trailer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Catching the Sun

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.