Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Catfight

Film, 2016, 95 minuten
Catfight
Twee rivaliserende vriendinnen van de universiteit die teleurgesteld zijn in het leven komen elkaar jaren later tegen. Hun ruzie escaleert van verbaal naar fysiek geweld.
De film Catfight is uitgebracht in 2016 en duurt 95 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Catfight op Moviemeter

Score: 2,55 van de 5

Veronica en Ashley zijn twee oude college-vriendinnen die elkaar na lange tijd weer ontmoeten op een feestje. Ze zijn uit elkaar gegroeid en hebben een totaal ander leven. Veronica is de arrogante vrouw van een rijke zakenman terwijl Ashley nauwelijks kan rondkomen en woont met haar geliefde Sally. De oude rivaliteit, jaloezie en vijandigheid borrelen weer op en culmineren in een steeds bitter wordende strijd.

Catfight op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Catfight is a movie starring Sandra Oh, Anne Heche, and Alicia Silverstone. The rivalry between two former college friends comes to a head when they both attend the same glamorous event.

Acteurs in Catfight

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Catfight

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions & More Volume 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.