Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

C'est dur pour tout le monde

Film, 1975, 88 minuten
C'est dur pour tout le monde
Nadat hij zijn baan is kwijtgeraakt, begint een idealistische reclamejongen zijn eigen bureau, waardoor hij onder vuur komt te liggen van zijn uitgebluste ex-baas.
De film C'est dur pour tout le monde is uitgebracht in 1975 en duurt 88 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. C'est dur pour tout le monde is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in C'est dur pour tout le monde

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals C'est dur pour tout le monde

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chor Nikal Ke Bhaga
Een stewardess en haar vriend moeten een partij diamanten stelen om een oude schuld af te lossen, maar het plan loopt uit op chaos wanneer het vliegtuig wordt gekaapt.
The Beguines
De eenzame, 15-jarige Helena mist haar overleden moeder en wordt door de voormalige minnares van haar steenrijke vader in een onfrisse relatie gemanoeuvreerd.
Johnny
Na een gerechtelijke uitspraak moet een ex-crimineel aan het werk in een hospice waar hij een sympathieke priester ontmoet die zijn leven verandert.
Furies
In deze prequel van 'Furie' besluiten drie woedende vrouwen om een einde te maken aan een sinister misdaadsyndicaat dat de straten van Saigon in de jaren 90 onveilig maakte.
April, May, June
Drie van elkaar vervreemde halfzussen moeten hun banden weer aanhalen nu hun moeder op sterven ligt en hen smeekt om voor hun afhankelijke broer te zorgen.