Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Charité

Charite
Tv-serie, 2017
Charité
De staf van het Berlijnse ziekenhuis Charité ziet hoe er geschiedenis wordt geschreven, met vaccindoorbraken rond 1880 en eugenetische praktijken tijdens WO II.
De tv-serie Charité is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Charité op Moviemeter

Score: 3,17 van de 5

Berlijn, 1888. Het ziekenhuis Charité is op weg om het meest vooraanstaande ziekenhuis ter wereld te worden. De arme Ida wordt daar geopereerd en gaat daar vervolgens aan het werk om haar behandelingskosten te kunnen terugbetalen. Daarbij ontdekt ze haar passie voor de geneeskunde. In een tijd waarin vrouwen nauwelijks recht hebben op hoger onderwijs, maakt ze indruk op haar collega’s.

Charité op IMDB

Score: 7,1 van de 10

The series describes the accomplishments of several famous German physicians and scientists at the prestigious Charité hospital in Berlin towards the end of the 19th century.

Stars:

Acteurs in Charité

Audio en ondertiteling

Audio: Duits [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits

Meer zoals Charité

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.