Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Charlotte's Web

Film, 2006, 97 minuten, 2.309.054 beoordelingen
Charlotte's Web
Als het varkentje Wilbur ontdekt dat hij dreigt te eindigen in de kookpot, smeedt de spin Charlotte een plan om hem te redden.
De film Charlotte's Web is uitgebracht in 2006 en duurt 97 minuten. Julia Roberts, Oprah Winfrey, Robert Redford en Kathy Bates zijn hier allemaal te horen als dieren. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Gezinsvriendelijk, Feelgood.
Alle leeftijden
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Charlotte's Web op Moviemeter

Score: 3,21 van de 5

Het varkentje Wilbur wordt getergd door de zenuwen nu het einde van het seizoen nadert op de boerderij. Hij heeft sterke vermoedens dat hij nu op de eettafel zal belanden. Wilbur schakelt de hulp in van Charlotte, een spin die in zijn hok leeft, om zijn leven veilig te stellen. Ze bedenken een plan waarbij iedereen zal weten dat Wilbur niet zomaar een varkentje is en derhalve gered moet worden.

Charlotte's Web op IMDB

Score: 6 van de 10

Wilbur the pig is scared of the end of the season, because he knows that come that time, he will end up on the dinner table. He hatches a plan with Charlotte, a spider that lives in his pen, to ensure that this will never happen.

Trailer

Acteurs in Charlotte's Web

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans;Engels [Origineel];Duits;Nederlands
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Charlotte's Web

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rebel Cheer Squad: A Get Even Series
Drie cheerleaders op een chique privéschool blazen de antipestclub van hun oud-klasgenoten nieuw leven in. Samen gaan ze de strijd aan tegen onrechtvaardigheid.
DI4RIES
Eerste liefdes, eerste kussen, plezier met vrienden ... en ruzies met rivalen. In de gangen van de middelbare school Galileo Galilei gebeurt er elke dag iets verrassends.
Za duży na bajki
Een verwende gamer wil meedoen aan een toernooi, maar een excentrieke tante en de ziekte van zijn moeder dwingen hem om zijn prioriteiten te herzien.
Ghostbusters: Afterlife
Een jong gezin verhuist naar een klein stadje en ontdekt een geheime bovennatuurlijke familiegeschiedenis. Er ontwaken duistere paranormale krachten die op wraak zinnen.
The Adventures of Sharkboy and Lavagirl
De tienjarige Max heeft de balen van school en daarom verzint hij een spectaculaire fantasiewereld: Planet Drool... maar wat gebeurt er als fantasie werkelijkheid wordt?