Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Chasing Cameron

Tv-serie, 2016
Chasing Cameron
Neem een kijkje achter de schermen met social media-ster Cameron Dallas die tijdens een internationale tour aan zijn carrière werkt.
De tv-serie Chasing Cameron is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Cameron Dallas won een Teen Choice Award, stond op de cover van Teen Vogue en speelde in de film The Outfield uit 2015. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Chasing Cameron is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chasing Cameron op IMDB

Score: 3,9 van de 10

Chasing Cameron is a TV series starring Trey Schafer, Aaron Carpenter, and Cameron Dallas. The series centers around Cameron Dallas, a

Acteurs in Chasing Cameron

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Chasing Cameron

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.
Ladies Up
De aanstormende Indiase comédiennes Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi en Niveditha Prakasam gaan geen onderwerp uit de weg in deze stand-upserie.
Freud
De jonge Sigmund Freud wil dolgraag naam maken in 19e-eeuws Wenen. Hij sluit zich aan bij een helderziende en een inspecteur om enkele bloederige mysteries op te lossen.