Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Chasing Coral

Documentaire, 2017, 89 minuten
Chasing Coral
Duikers, wetenschappers en fotografen over de hele wereld starten een grootschalige onderwatercampagne om de verdwijning van de koraalriffen vast te leggen.
De documentaire Chasing Coral is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 89 minuten. Regisseur Jeff Orlowski's vervolg op Chasing Ice won een Emmy voor Beste natuurdocumentaire. Geschikt voor alle leeftijden. Chasing Coral is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chasing Coral op Moviemeter

Score: 3,47 van de 5

Koraalriffen, de 'regenwouden van de zee' huizen miljoenen soorten, waarmee ze dienst doen als majestueuze onderwater ecosystemen noodzakelijk voor het oceanische leven - en uiteindelijk, voor de overleving van de mens. Ondanks hun biodiversiteit, blijven ze kwetsbaar voor verbleking van koraal, een dodelijk fenomeen veroorzaakt door hogere watertemperatuur ten gevolge van klimaatverandering. In Chasing Coral wil een reclameman samen met mariene biologen en camera-ontwerpers bewijs verzamelen over hoe adembenemende koraalriffen worden verwoest door de klimaatverandering.

Chasing Coral op IMDB

Score: 8,1 van de 10

Coral reefs around the world are vanishing at an unprecedented rate. A team of divers, photographers and scientists set out on a thrilling ocean adventure to discover why and to reveal the underwater mystery to the world.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Chasing Coral

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.