Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Chef's Table: France

Tv-serie, 2016
Chef's Table: France
Proef de gedurfde, nieuwe smaken van Frankrijk met chef-koks die de grenzen van exclusieve gerechten verleggen en een rijke, culinaire traditie een nieuwe richting geven.
De tv-serie Chef's Table: France is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Chef's Table: France is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Inspirerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chef's Table: France op IMDB

Score: 8,4 van de 10

Chef's Table, French edition, goes inside the lives and kitchens of some of the world's most renowned French chefs. Each episode focuses on a single chef and their unique look at their lives, talents and passion from their piece of culinary heaven.

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiodescriptie;Duits;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Frans;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Chef's Table: France

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.