Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Chef's Table: France

Tv-serie, 2016
Chef's Table: France
Proef de gedurfde, nieuwe smaken van Frankrijk met chef-koks die de grenzen van exclusieve gerechten verleggen en een rijke, culinaire traditie een nieuwe richting geven.
De tv-serie Chef's Table: France is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Chef's Table: France is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Inspirerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chef's Table: France op IMDB

Score: 8,4 van de 10

Chef's Table, French edition, goes inside the lives and kitchens of some of the world's most renowned French chefs. Each episode focuses on a single chef and their unique look at their lives, talents and passion from their piece of culinary heaven.

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiodescriptie;Duits;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Frans;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Chef's Table: France

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Making Squid Game: The Challenge
Neem een kijkje achter de schermen om te zien hoe de op 'Squid Game' gebaseerde realityshow veranderde van een geschreven drama in een keiharde, zenuwslopende competitie.
Pax Massilia
Terwijl een wrede drugsdealer Marseille probeert te veroveren, verwelkomen een opstandige politiechef en zijn onverschrokken team een nieuwe rekruut met een eigen agenda.
American Symphony
In deze uiterst persoonlijke documentaire probeert muzikant Jon Batiste een symfonie te componeren terwijl zijn vrouw, schrijfster Suleika Jaouad, wordt behandeld voor kanker.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.